Je vertrouwenspartner op 3 elementen

Boekhoudkantoor-SVL kiest bewust om een klein kantoor te zijn dat zich toelegt op alle ondernemingen van klein tot groot, van rechtspersonen tot eenmanszaken in bijberoep die evolueren naar een hoofdberoep.

De persoonlijke aanpak primeert op de massa.

Digitalisering

Jij levert je stukken tijdig aan via de afgesproken digitale weg. Zo kunnen wij accuraat én tijdig aan al je boekhoudkundige en fiscale verplichtingen voldoen. Wij investeren verder in software-tools die ons in staat stellen om de cijfers uit je digitale boekhouding op een efficiënte manier te verwerken. Het kantoor bewaakt dat de digitalisering niet het persoonlijk contact vervangt, maar wel de efficiëntie verhoogt van het kantoor en van je boekhoudadministratie. Dankzij de digitalisering werk je aan de duurzaamheid van je onderneming en ben je al een stapje dichter bij de toekomstige verplichte elektronische facturering.

Klantenbegeleiding

Bij het waarmaken van je ondernemersdroom: dankzij onze jarenlange ervaring en permanente bijscholing, kunnen wij je advies verlenen die verder gaat dan de wettelijke verplichtingen. Als je dat wenst, kan je de optimalisatie van je fiscaliteit in onze handen laten. En je kan op ons rekenen om samen met jou te ondernemen, aan de hand van concrete adviezen die je in staat stellen om meer waarde te creëren binnen je onderneming.

Transparantie en zekerheid

  • Je kiest als klant het pakket aan diensten dat het beste bij jou past. Je betaalt een vast bedrag per maand. In de menukaart krijg je een duidelijk overzicht van welke activiteiten zijn inbegrepen in welk pakket.